Logo filmoverjou
Logo filmoverjou
Logo filmoverjou
Logo filmoverjou
Logo filmoverjou
'Iedereen is interessant !'
Logo filmoverjou

Taams PROducties 

Door de scherpe blik van Frouke Sarah Taams, kan zij snel vaststellen waar het in zaken mis gaat en bedenkt vervolgens hoe het beter of fijner kan. De doelstelling is om ‘Fijnere Zaken’ te bedenken (in opdracht) voor bedrijven, organisaties of bv in het geval van conflictsituaties bij meerdere partijen. De uiteindelijke oplossing zorgt voor ‘Fijnere Zaken’ bij de klant. Kijk voor meer informatie op fijnerezaken.nl

Win-win(-win) oplossingen worden uitgedacht om een harmonieus (hoger) niveau te bereiken dan wel het optimale resultaat te verkrijgen. De oplossingen welke groots, ‘als een constructieve olievlek’ kunnen uitrollen, kunnen miljoenen Euro’s besparen en/of opleveren.

INNOVATIE | STRATEGIE | FORMAT | BEMIDDELING

INNOVATIEVE STRATEGIEEN, voor onder andere:
– ABN AMRO Bank
– De Alliantie Amsterdam
– Heymans N.V.
– Microsoft Nederland
– Talpa Content

INNOVATIEVE FORMATS, welke wereldwijd kunnen uitrollen:
– Format Businessclip
– Format Filmoverjou
– Format Makelaar TV (in 1996 bedacht)
– Format Mobiel daten
– Format Uitvaartfilm

Innovatie, Strategie, Format, Bemiddeling
Dit kan worden gevisualiseerd middels een Filmoverjou (Filmoverjou persoonlijke documentaire plus promotiefilm) en werkt dan als ‘aanvullend middel’ op de door Frouke Sarah Taams bedachte oplossing. De problematiek en oplossing worden dan in beeld gebracht; hierdoor zal uw doelgroep de noodzaak van verandering beter inzien en begrijpen, waardoor veranderingen gemakkelijker kunnen worden doorgevoerd. Filmoverjou werkt dan als een bemiddelend ‘aanvullend middel’ om diverse partijen op een lijn te krijgen (inzake inzicht).